За нас

icon-xa-nas

Ние предлагаме доставка на храна за вкъщи, като предоставяме богато обедно меню, в което ще откриете ястия на скара, палачинки, готвени храни и други. Фирмата се занимава и с кетъринг като обслужваме детски градини, училища, хосписи и частни партита. При нас работят професионални готвачи с дълъг стаж, които са ангажирани с приготвяне на вкусна и здравословна храна. Не правим компромиси с качеството, защото клиентите ни са важни.

0
Години готвим
0
+
Доволни клиенти
0
%
Качествена храна

Приготвяне на храна за вкъщи

За нас е много важно да доставим храна по домовете на клиентите ни, в точно уговорения ден и час. Разбира се, имаме собствен транспорт, с който обслужваме различните адреси. Можете да ни гласувате доверие, тъй като имаме богат опит в доставката на храни и няма да допуснем недоразумения и проблеми. Най-важното е потребителят да остане доволен от услугите ни.

Приготвянето на храната става, след като се консултираме с клиента и разберем неговите нужди. В много случаи, е необходимо да се сготви здравословна храна, която е съобразена с хранителните навици на получателя. Вкусни гозби, скара, деликатеси и десерти, са само малка част от асортимента, който включва менюто ни. В сайта ни ще намерите и още информация.

Предложения за кетъринг

Предлагаме услугата кетъринг за образователни институции – училища и детски градини, така че децата и юношите да получат най-добрата храна от сигурен и надежден доставчик. Обслужваме и хосписите, където здравословното хранене е приоритет. Не на последно място, сме готови да сготвим вкусни и питателни храни за частни партита, така че да направим тържествата по-весели и интересни. Това е мисията ни, която изпълняваме перфектно.

Дълго време работим в бранша доставки на храна и кетъринг услуги, тъй че можете да ни се доверите. В сайта ни сме публикували начините за връзка с нас, и ще се радваме да Ви бъдем полезни. Използвайте контактната форма и телефонът ни за въпроси, коментари и заявки.

ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!

Вкусна и здравословна храна