Кетъринг

Погрижете се за близките си

Кетъринг за хосписи

Един от приоритетите ни е да предложим кетъринг услуги за хосписи, където здравословната храна е най-важна. Ние познаваме нуждите на възрастните хора и тези със заболявания, така че ще реагираме по най-добрия начин предлагайки добре сготвена храна от майстор – готвач. Ние не просто готвим, а доставяме щастие и здраве на тези, които имат най-голяма нужда.

Предлагаме ме специални менюта, които са съобразени с изискванията на дадения хоспис. Приготвяме, както основна храна, така и салати, деликатеси и десерти, за да задоволим нуждите и на най-взискателните клиенти. Изпълняваме поръчките си бързо и сигурно, като работим със собствен транспорт и достатъчно персонал да обхванем различни обекти.

За усмихнати и здрави деца

Кетъринг за детски градини и училища

В списъка ни с кетъринг услуги прибавяме такива за детски градини и училища. Ние си даваме сметка, че доброто образование на младите изисква специфичен подход към хранителните им навици и осигуряването на здравословно меню, което да им допадне. В този ред на мисли, директорите и ръководните органи на детските градини и училищата, могат да се възползват от нашите кетъринг предложения за приготвяне и доставка на вкусна и богата на витамини храна.

И тук, както при всички наши предложения, ще се съобразим с желанието на клиента, и ще приготвим ястията, според конкретно зададените изисквания на институцията. Гарантираме високо качество, изпълнение на поръчките в срок и вежливо отношение към потребителите.

За перфектното събитие

Кетъринг за частни партита

Организацията на частно парти, е съпроводена от сериозна подготовка, която не може да мине без професионално обслужване и добър кетъринг. В този ред на мисли, ще Ви предложим най-добрата услуга, която включва приготвяне на всякакви видове храни подходящи за развлекателната инициатива. Ние ще Ви доставим свежи хапки, вкусни супи и прекрасни десерти, така че партито да премине по-добре от очакваното и даваме гаранция за качество.

Имаме дълъг опит в приготвянето и доставка на храна за парти цели, така че можем да Ви помогнем за създаване на меню, което ще Ви допадне. Разбира се, имате вариант сами да дадете заявка за храни, които смятате, че ще бъдат подходящи за присъстващите на купона.